Hyvää ja huonoa kommunikointia

Comments: 0    

Eilen manasin Saunalahden asiakaspalvelun kommunikoinnin tasoa. Asiakassuhteemme jatkuvuus ei enää ole kyseenalainen. Pari tuntia sitten tuli nimittäin sähköpostiin tieto, että nettiyhteys on kytketty. Lähden kohta Ala-Sampolaan asentamaan sitä. Jos muuten tuo Ala-Sampolan linkki ei avaudu, johtuu se siitä, että domeenin uudelleenohjaus ei ole astunut voimaan. Se vika korjaantuu piankin.

Huonosta kommunikoinnista annetaan päivän risut HOK-Elannolle. Ilmaisin viikko sitten (3.5.2005) ollessani tunnuksillani kirjautuneena S-kanavan asiakasomistajapalveluihin haluavani avata S-tilin. Muutaman päivän (!) kuluttua sain sähköpostissa ilmoituksen, että minulle lähetetään kotiin lomake, joka minun tulee täyttää ja toimittaa henkilökohtaisesti johonkin HOK-Elannon toimipaikkaan.

Se kuponki tuli minulle vasta tämän päivän postissa. Siinä kysyttiin henkilö- ja yhteystietojani sekä jäsennumeroani, jotka kaikki ovat jo ennestään HOK-Elannon tiedossa. Täytin lomakkeen heti, ja kiikutin sen Kontulan S-markettiin, jossa henkilöllisyyteni tarkastettiin passista.

Tahdonilmaisustani lomakkeen vastaanottamiseen kului viikko. Koska olin jo omilla tunnuksillani kirjautuneena, kun alunperin ilmoitin haluavani S-tilin, ja kun lomakkeen kysymyksissä ei ollut mitään sellaista, mitä HOK-Elanto ei olisi ennestään tiennyt, (olen Elannon jäsen vuodesta 1972 eikä osoitteeni ole muuttunut vuoden 1993 jälkeen) on tämä paperilomakkeen edestakaisin liikuttaminen ja passintarkastus kaupan kassalla paitsi käsittämätöntä myöskin täysin turhaa. Eikö S-ryhmä luota omien nettipalveluidensa käyttöturvallisuuteen? Minä en anna käyttäjätunnuksiani kellekään sivulliselle.

Nähtäväksi jää, millaista kommunikointia Ruotsi harrastaa illalla Innsbruckissa. Vanhalle ruotsintappajalle on tuskallista, kun joutuu Kolmea Kruunua kannustamaan. Jellonakannattajan ominaisuudessa on sekin myrkky nyt nieltävä.

Heja Sverige, Perkele!



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries