Toinen kierros - oikeasti ja netissä

Comments: 4    


Sikäli vaalit menivät ihan mukavasti, että sain sen, mitä halusinkin. Toinen kierros tulee ja siellä ovat Tarja Halonen ja Sauli Niinistö. Tosin tuo Tarjan etumatka taitaa olla saavuttamaton, joten lopputuloksesta ei liene epäselvyyttä. Mutta oleellisinta tässä on se, että jos homma olisi mennyt kerrasta poikki, olisi se ollut keskustelutonta demokratiaa, kun ensimmäisellä kierroksella ei oikeastaan sanottu mitään. Tähän Halonen itsekin vihjaisi epäsuorasti vaalijuhlassaan La Tourissa pitämässään puheessa.

Presidentin mielestä vasta nyt päästään puhumaan niistä asioista, joista hän olisi halunnut puhua jo ansimmäisellä kierroksella. Miksiköhän sitten ei puhunut? Hän on sentään istuva presidentti, joka hakee uutta pestiä. Jos presidentti jostain haluaa puhua, niin suomalaiset kyllä kuuntelevat.

Ensimmäisellä kierroksella Helenan kanssa järjestämämme kysely sai yllättävänkin runsaan osanoton. Niinpä tietenkin uusimme tämän leikkimielisen äänestyksen. Nyt pitäisi valinnan olla helpompi, kun jäljellä on vain kaksi ehdokasta. Äänestää voi rustaamalla pisteen jompaankumpaan reikään tuohon alle. Yksi ääni äänestäjää kohden (myös Vuorilahdessa).

Toinen kierros: kumpi presidentiksi?
Sauli Niinistö
Tarja Halonen

Powered by 247Webmaster.com



Back to entries      Comment on this entry



Helena (Homepage) on 16. tammikuuta 2006 at 16:32
Hyvin meni, todella hyvin - so far.
Laita kiiruusti Larko äänestys minunkin sivuille, vai pitääkö minun osata tehdä jotain? En osaa.
Helena

   

Larko (Homepage) on 16. tammikuuta 2006 at 22:28
Tämähän taisi tulla tehdyksi jo ennen kuin ehdin kommenttiasi lukemaan. ;)

   

Seppo Lehto pro Sauli Niinistö (Homepage) on 17. tammikuuta 2006 at 13:25
16.01.2006
ProKarelia
Tarja Halonen: "SUOMELLE OLISI SIUNAUKSELLISTA LIITTYÄ NEUVOSTOLIITTOON"
"Suomelle olisi siunauksellista liittyä Neuvostoliittoon rauhanomaisin keinoin. Samalla pääsisimme irti kapitalismin ikeestä, koska kapitalismi kuitenkin 20 vuoden aikana kuolee. Suomi voisi olla yhdessä Neuvostoliiton kanssa tiennäyttäjä kohti kommunistista yhteiskuntaa."
Tämän tavoitteellisen puheen piti nykyinen tasavallan presidentti Tarja Halonen Hakaniemen torilla Helsingissä vappupäivänä 01.05.1976. Tästä hyvin vaietusta puheesta voi lukea lisää esim. ko. ajan Karjala-lehdestä.
Voimme olla hyvin onnellisia siitä, ettei Halonen tämän ennustuksellisen vappupuheen aikana vielä ollut Suomen presidentti. Ennustus toteutui vähän nurinkurisesti. Toivemaa Neuvostoliitto tuhoutui alle 20 vuodessa omaan mahdottomuuteensa ja "kapitalistinen" Suomi jatkoi voittokulkuaan.
Jotain tästä puheesta jäi kuitenkin elämään. Halosen puoluetoveri Mauno Koivisto yritti presidenttiaikanaan edelleen sitoa Suomea YYA-siteisiin, vaikka Neuvostoliitto oli jo tuhonnut itsensä. Kun se ei onnistunut, oli Suomen ja Venäjän välille laadittava ns. Naapuruussopimus eräänlaisena YYA:n väljähtyneenä jatkeena.
Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että samanaikaisesti solmittiin toinenkin valtiosopimus: Lähialueyhteistyösopimus. Sen ytimenä on ollut rahan lahjoittaminen rikkaalle naapurille. Lähialueyhteistyöhön on kulutettu yli 1.1 mrd. euroa, josta Venäjän osuus on ollut 750 milj. euron luokkaa. Ulkopuoliselle ei ole selvää, mihin kaikki rahat on käytetty tai kuinka suuri on ollut suoraa ja kuinka suuri osa epäsuoraa tukea. Mutta eivät ne asiat näytä olevan selviä ulkoministeriöllekään.
Tarja Halonen olisi 1976 ollut valmis luovuttamaan itsenäisen Suomen valtion Neuvostoliitolle, joka vasta muutama vuosikymmen aikaisemmin oli oikeudettomasti hyökännyt Suomeen, tuhonnut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja mittaamattoman määrän omaisuutta, anastanut 12 % maa-alueesta, maksattanut huikeat sotakorvaukset ja sotien jälkeenkin jatkuvasti painostanut Suomea. Miksi Halonen olisi luovuttanut Suomen? Saadakseen Suomen Neuvosto-onnelan ikeen alle, jolloin toiveet pohjoismaisesta hyvinvoinnista oli pitänyt haudata ikuisiksi ajoiksi.
Onko Halosen politiikka edelleen sama, vai onko jotain muuttunut? Muutokset Halosen politiikassa voidaan havaita selvästi. Enää hän ei yhtä suoraan kerro, mikä hänen tavoitteensa on, vaan pyrkii salaamaan todelliset tavoitteensa sekä tässä että lähes kaikissa muissakin asioissa. Siitä ei ole tietoa, onko itse politiikka muuttunut mihinkään.
Halonen ei enää ilmoita avoimesti, että Suomi tulisi liittää Venäjään. Ei hän ilmeisesti ole tavoitettaan perunutkaan, koska perumisesta ei ole mitään merkintää. Ulkopuolisen tarkkailijan näkökulmasta tavoite tulee yhä esille siinä, ettei Halonen suostu edes keskustelemaan ns. sodanjälkeisistä kipupisteistä. Olemme yhä syyllisiä sotiin, koska ylläpidämme itse tahallisesti tätä syyllisyyttä estämällä ns. sotasyyllisyystuomioiden purkamisen.
Vanha tavoite tulee esille siinä, ettei Halonen halua edes keskustella Kalastajasaarennon, Petsamon, Sallan, Kuusamon, Karjalan ja muiden miehitettyjen alueidemme palautuksesta. Miksi hän haluaisi keskustelua Neuvostoliitolle miehitetyksi joutuneen alueen palautuksesta, koska hän oli valmis luovuttamaan koko maan Neuvostoliitolle, ja siten kenties vielä sen seuraajalle Venäjällekin.
Halosen muuttunut politiikka tulee esille siinä, että hän toivoo, ettei vanhoja asioita lainkaan kaiveltaisi, vaan keskityttäisiin tulevaisuuteen. Muutos merkitsee vain syvää vaikenemista ja asioitten salailua. Tulisiko Suomen tulevaisuuden kannalta tärkeimmän viran täyttäminen siten toteuttaa pimittämällä sen keskeisimmän tavoittelijan perustavaa laatua olevat tavoitteet?
Meillä on nyt presidenttinä, kirkon johtajana, puolustusvoimien ylipäällikkönä sekä maan moraalisena ja arvojohtajana henkilö, jonka lähtökohtana on ollut – kenties on edelleenkin? – oman maan luovuttaminen vieraan vallan alaisuuteen sekä asioitten salaaminen.
Tältä pohjalta Halosen ratkaisut tulevat ymmärretyiksi: maamiinojen yksipuolinen poistaminen, Suomen puolustuksen heikentäminen, sekoilu Natoon liittymisessä, Koiviston konklaavin papereiden salaaminen, Stasi-papereiden salaaminen, Karjalasta vaikeneminen, pankkikriisin uhrien vaientaminen, nurkan takana odottavan taloudellisen kriisin salaaminen, KKO:n presidentin nimitysperusteista vaikeneminen.
Edellä olevat esimerkit kertovat, että tavoitteena oleva pohjoismainen hyvinvointivaltio on pahasti uhattuna. Ei sitä olisi saavutettu liittymällä Neuvostoliittoon, mutta nykyisellä johtamistyhjiöllä tavoitteen pitäminen etääntyy päivä päivältä yhä suuremman osan kansasta joutuessa B-luokkaan.
Olisiko Suomen luovuttaminen kokonaan tai osittain nykyiselle Venäjälle jollakin tavoin Venäjän edun mukaista? Voisihan siitä jostain näkökulmasta olla lyhytaikainen etu, mutta pitemmällä tähtäyksellä se olisi molemmille katastrofi. Vaikka ei voida sanoa, että Venäjä olisi kulkemassa kohti länsimaista demokratiaa, siellä on kuitenkin menossa muutos. Muutoksessa on havaittavissa merkittäviä mielipiteitä, että esim. Suomen kanssa vanhat asiat tulisi selvittää.
Suomen ja Venäjän todelliset edut ovat täysin erilaiset kuin mihin Tarja Halonen toiminnallaan tähtää. Vain sopimalla vanhat, nyt keskinäistä luottamusta edelleen vahvasti syövät asiat neuvottelupöydässä perinpohjin, voidaan luoda sellaista keskinäistä sosiaalista pääomaa, joka asteittain palauttaa maitten välisen aidon luottamuksen. Luottamusta ei rakenneta tyhjien sanojen varaan, mutta ei sitä rakenneta myöskään selvittämättömien aggressioiden päälle.
Kun Venäjä palauttaa Suomelle Neuvostoliiton miehittämät (ns. "pakkoluovuttamat alueet") ja sopii sodan tuhojen korvaamisesta, muodostuu maittemme välille uusi perusta. Siltä perustalta voidaan ryhtyä rakentamaan professori Arto Lahden esille tuomaa Baltic Rim –yhteistyötä. Suomen Karjalan (eli Kannas ja Laatokan Karjala) ja Petsamon vahvan kehityksen mukana luodaan vankka pohja myös Venäjän raja-alueiden nousulle. Aluepalautuksen myönteinen vaikutus maailman poliittiseen tilanteeseen tulee olemaan erittäin suuri.
Suomessa on totuttu vetämään ns. Venäjä-kortti presidenttipelin kuumetessa. Mitä myönteistä Tarja Halonen on kuuden vuoden aikana saavuttanut esim. ulkosuhteissamme tai suhteissamme Venäjään? Ei tiettävästi mitään erityistä.
Heikko tulos johtunee osaltaan siitä, ettei hänen toimintansa asioitten salailijana ja vaikenijana ole missään suhteessa Suomen edun mukaista, mutta ei se ole myöskään Venäjän edun mukaista. Suomi ansaitsee Suomen legitiimejä etuja ajavan presidentin.
http://tartonrauha.blogspot.com/ ja http://www.kavkaz.fi sivustot alustavasti opastajinanne
--------- ------- ---------- --------- --------- ----
Kiitämme ylläolevasta Tarja Halosen Neuvosto-Venäjää ja sen alueriistojamme ihailevan KGB-:tä ja neuvostokommunismia palvelevan taustan paljastavan kirjoituksen julkaisemisesta http://prokarelia.net foorumilla.
Tässä yhteydessä on tehty vain olennaiset kansainvälisen oikeuden termilogiset lisäykset miehitystämme koskien tähän http://prokarelia.net/fi/?x=artikkeli&article_id=826&author=10 siltä osin, että kyseessä on Suomelta miehitetyt alueet, mitkä eivät ole ns. "pakkoluovutettuja", saati "luovutettuja" kansainvälisen oikeudenkaan mukaan, sillä mitään korvausta emme ole alueriistoistamme saaneet, puhumattakaan, että kyseessä olisi miltäänosin lahjanomainen vastikkeeton "luovutus". Kyseessähän on ilmiselvä laiton Suomen aluemiehitys Stalinin valtioterrorin ajoilta http://petsamotakaisin.blogspot.com/ .
----- ------- ---- ---- ----- ----- ------- ----- ------
PS: Sauli Niinistö presidentiksi mieluummin kuin vanha kansanmurhia ja miehityksiä ymv:a stalinismin vääryyksiä suojeleva KGB-lehmä Tarja Halonen. Sauli Niinistön kampanjajoukot hereille kokonaisen miehittämättömän Suomen puolesta suojeluskuntamarssin ja laulujen säestämänä tamperelaisen historioitsija Seppo Lehdon heiluttaessa tahtipuikkoa Sauli Niinistöä tukeville presidentivaalikampanjajoukoille opastamalla oheisten blogien kautta kansakunnallisiin tavoitteisiimme http://occupiedterritoriesback.blogspot.com/
- http://putinvladimir.blogspot.com/
- http://karjalanpalautus.blogspot.com/
Sotasyyllisyydet kumottava virallisesti, jotta voimme vaatia miehitettyjen alueidemme palauttamista! Ainoa oikea syyllinen viime sotiimme oli saastainen sovjet-Ryssä, nykyinen Venäjän kyseenalainen federaatio, sillä federalisaatiohan on ajettu alas Vladimir Putinin suoralla aluekuvernöörien nimittämisoikeudella.
Suomi suomalaisille, Afrikka afrikkalaisille! Tähän lauseeseen voinee yhtyä jokainen kunnon suomalainen, joka ei haudo Ryssä-korttia Tarja "Tavja" Halosen tyyliin
Seppo Lehto tamperelainen historioitsija ja aluepalauttaja Väinö Voionmaan ja Mannerheimin suursuomalaisin ajatuksin http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/

   

larkonoma on 17. tammikuuta 2006 at 22:20
Edellä oleva kommentti on mielestäni äärimmäisen vastenmielinen eikä se missään tapauksessa vastaa käsityksiäni, päin vastoin. Koska kuitenkin olen vapaan Internetin kannattaja ja nettisensuurin vastustaja, jätän sen toistaiseksi poistamatta. Jos tietooni tulee painavia juridisia syitä, harkitsen asiaa uudelleen.
Käsittelen Halosen vastaista antikampanjaa blogipostituksessani http://larko.21publish.com/larkonoma/archive/2006/01/17/9wcg60vzegh8.htm#comments?slsid=

   

Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries