Kasvi paiskasi nettiin täipetiittiä

Comments: 2    

Kansanedustaja Jyrki KasviVihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi "julkisti" uudet nettisivunsa eilen suuren mediakärän säestyksellä. Jopa Hesari katsoi asian maininnan arvoiseksi. Me tavalliset kuolevaisethan julkistamme omat sivumme ilman sen kummempia seremonioita, korkeintaan lähetämme URL:n Googlelle.

Uteliaisuuttani vilkaisin, mitä niin tärkeillä sivuilla kerrotaan. En saanut sitä tietää, koska Kasvi on valinnut sivujensa fontiksi varsinaisen täipetiitin. Vaikka kuinka hinkkasin lukulasejani, jäi teksti minulta lukematta.

Ehkäpä Kasvi ei tarkoittanutkaan sanomaansa luettavaksi. Voi olla, että hänelle on tärkein taiteellinen vaikutelma. Me muut tosin julkaisemme sivujamme saadaksemme asiamme perille, mutta kansanedustajilla ei ehkä ole sellaista tarvetta. Vaaleihin kun on vielä aikaa.

Lisäys: Jyrki Kasvi vastasi kiitettävän nopeasti lähettämääni palautteeseen ja lupasi miettiä fontin skaalattavuutta. Jään odottamaan toteutusta.



Back to entries      Comment on this entry



Jyrki J.J. Kasvi (Homepage) on 31. lokakuuta 2005 at 0:46
Kyllä tekstin koon pitäisi olla yhtä lailla selaimella skaalattavissa niin kuin tämänkin sivun teksti. Kerro vielä mitä selainta käytät, niin voin selvittää, missä ongelma piilee.

   

Larko (Homepage) on 31. lokakuuta 2005 at 5:07
Kun nyt tsekkasin, näytti teksti olevan ihan luettavaa. Kiitos toimenpiteestä!

   

Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries