Virtuaalitaivas aukesi

Comments: 0    

A-Link Roadrunnerin kanssa piti tapella koko yö, mutta tänä aamuna kello 10.16 se suostui lopuksi nielaisemaan sellaiset parametrit, joita Maxinetti ymmärsi. Kokemukseni tästä nimenomaisesta reitittimestä ovat tähän saakka yksinomaan myönteisiä, joten jos joku on vaikeaksi asian tehnyt, olisi ehkä viisainta luoda katse operaattorin puoleen. No nyt kuitenkin se kotoinen nettitaivas sitten viimein on auki.

Tänään en ehdi kauaa tästä rauhallisesta työympäristöstä nauttia, koska minun pitää ehdottomasti mennä Ala-Sampolaan hoitamaan kiireellisiä hallintoasioita. Illalla sitten en varmaan jaksa, ottaa tuo valvottu yö jo tässä iässä voimille. Mutta eipä tuo mihinkään tästä karkaa, kun on kerran auki saatu.

Ainakin näin päivällä yhteysnopeus on ihan tyydyttävä. Ei liene naapureita kotona filmejä imuroimassa, yhteys kun on jaettu piru ties kuinka monen huushollin välille. Itse kone sen sijaan on aika hidas, muistia saisi olla runsaasti lisää. Mutta eihän sitä pikkurahalla tietenkään mitään luksusta voi odottaa. Ja ihan hyvin tämä minulle toistaiseksi riittää.



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries