Pykälät paikallaan

Comments: 0    

S-tilini avaaminen näyttää nytkähtäneen eteenpäin. Tänään vaihdoin jo paritkin viestit HOK-Elannon asiakasomistajapalvelun kanssa (k.s. Larkon Kirjeenvaihdosta). Kuulin, että tilini on jo avattu, mutta S-kanavaan kirjautuneena en näe mitään tietoja tilistä. Jos nyt ilmaisisin asian lievästi, niin sanoisin, että S-ryhmän verkkopalveluissa on runsaasti kehittämisen varaa. Ehkä ensi viikolla pääsen jo käyttämäänkin tiliä Internetin kautta tai ainakin tutkimaan sitä.

Maanantaina on MyTy:n kevätkokouksen ensimmäinen istunto. Viimeiseksi se ei jää, mutta toivottavasti sentään viimeistä edelliseksi. Viime vuonna niitä tarvittiin kaikkiaan neljä. Tämä osoittaa sitä, minkä aiemmin tällä viikolla hallitukselle kerroinkin, että hallintomme on liian suuri luottamushenkilöiden varassa hoidettavaksi. Tarvitaan toisenlaisia ratkaisuja, joihin olisikin valmiutta, jos vaan rahaa löytyisi.

Kaj-Erik Relander ja Juha E. Miettinen  on tuomittu ehdollisiin rangaistuksiin törkeästä viestintäsalaisuuden loukkauksesta. Relander sai kuusi kuukautta, Miettinen kymmenen. Pienemmät fiskaalit saivat ehdollista vettäleipää pienempinä annoksina, mutta varmaankin kukin ansioidensa mukaan.



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries