Takaisin Helsinkiin

Comments: 0    

Torstaina matkustin Tartosta Tallinnan kautta Helsinkiin. Pitkä matka raukaisi kummasti, joten kotiinpäästyäni heittäydyin "pariksi tunniksi" pitkälleni. Nukutti niin hyvin, että saunaan jäi menemättä.

TopiOlin sopinut MyTy:n toimminnanohjaaja Topin kanssa, että pidän perjantaina Ala-Sampolaa auki. Niinpä olin paikalla Myllypurossa jo ennen puoli kahdeksaa kahvia keittämässä. Päivä oli ehkä kävijämäärältään keskimääräistä hiljaisempi, joskin vilkkaita piikkejäkin toki oli. Ja niinkuin aina ollessani paikalla Ala-Sampolassa aukioloaikana, oli monilla jäsenillä - usein vielä yhtä aikaa - asiaa juuri minulle.

Iltapäivällä sain vastatuksi muutamaan kirjeeseen, mutta matkaväsymys painoi vielä sen verran, että poistuin kotiin varsin pian Ala-Sampolan ovien sulkeutumisen jälkeen. Mitään erityisen luovaa työtä en jaksanut ajatellakaan tekeväni. Kotona lueskelin ja katselin vähän televisiota, ja menin suhteellisen varhain nukkumaan.

Kirjoitin 10.5.2005 otsikolla Hyvää ja huonoa kommunikointia HOK-Elannon jäykkäkoipisesta ja hitaasti kiirehtivästä toiminnasta S-tilini avaamisessa. Matkalla ollessani oli osuuskaupasta tullut kirje, jossa karhutaan osuusmaksuni loppuosaa, jonka maksaminen on edellytyksenä S-tilin avaamiselle. Kirje oli päivätty 18.5.2005. Osuusmaksuni maksoin Nordean kautta jo 3.5.2005, joten suorituksen olisi mielestäni yli kahdessa viikossa pitänyt kirjautua. Lähetin äsken kiukkuista palautetta HOK-Elantoon. Kerrassaan merkillistä asioiden hoitoa!

Tänään on Ala-Sampolassa hiljaista eli voin keskittyä rästissä oleviin töihin. Viime vuodelta on kirjoittamatta yksi työläs pöytäkirja, jonka kimppuun kohta käyn. Suomen Virolaisten Liiton presidentti Rain Ots on myös pyytänyt minulta audienssia. Odotan Rainilta sanaa millä hetkellä hyvänsä.



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries