Miellyttävä lauantai

Comments: 0    

Eilen tulin kirjoittaneeksi puhdasta potaskaa tovotellessani, että Ruotsi kompastuisi Venäjään. Väsymyksissäni sotkin nämä puolifinaaliparit. Tätä kirjoitettaessa Venäjä on toisen erän lopun piristymisestään huolimatta 4-2 tappiolla Kanadalle. Tosin Ruotsi voisi vielä Venäjällekin hävitä, jos tsekit suostuisivat passittamaan ruotsalaiset pronssiotteluun.

Mitähän varten muuten suomenkielessä puhutaan välieristä? Ja vieläpä puolivälieristä, kun tarkoitetaan neljännesfinaalia. Se vasta sotkeekin, kun kaikissa muissa kielissä se välierä on puolifinaali ja ns puolivälierä on neljännesfinaali. Tämä on sangen loogistakin: neljännesfinaalissa on neljä otteluparia ja puolifinaalissa kaksi. Siten ilmaisu kertoo suoraan, missä turnauksen vaiheessa ollaan menossa.

Miellyttävien lätkäuutisten lisäksi totean tyydytyksellä, attä pääsen taas nettiin Ala-Sampolassa. Kävin iltapäivällä ostamassa uuden ADSL-modeemin, joka myös toimii reitittimenä. Asennuksessa ei ollut lainkaan päänvaivaa, ja Saunalahden yhteyskin tuntuu pelaavan ihan kiitettävästi. Siirsin jo MyTy:n nettisivutkin Saunalahden palvelimelle.

Koska mukavat asiat tulevat yleensä kolmen sarjoissa, odotan uteliaisuudella, mitä muuta hauskaa tänään vielä voisi tapahtua. Tuskin sentään se surullisenkuuluisa helluntaiheila mistään syliin tupsahtaa eikä ole juuri väliksikään. Arvostan omaa seuraani siinä määrin paljon, että en ihan mielelläni jaa sitä muiden kanssa.



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries