Ruotsi on paha

Comments: 0    

Ruotsin lippuKatsellessani Suomi-Tanska ottelua lauantaina havaitsin, että Jellonat olivat vaikeuksissa, koska Tanska pelasi ruotsalaista peliä eli sumputti pelin keskialueella. Tuolloin ajattelin, että Ruotsi osaa tämän ruotsalaisen pelin paljon paremmin kuin Tanska. Kävi hirmu nahassa, kun ajattelin, millaisen myrkyn kruunukolmikko vielä Jellonalle syöttää.

Ruotsalaiset olivat itse kusessa Ukrainan kanssa: voittomaali tuli kolmannessa erässä suurella tuskalla, mutta toki ruotsalaiseen tyyliin sekin. Mutta eilinen tanskalaisten pyörittäminen näytti, että pahansisuinen porukka on Ruotsinmaalta kisoihin matkustanut. Kolmannessa erässä ei jaettu jäähyjä, mutta kuten Mertaranta osuvasti totesi (joskus täytyy Antsunkin osua oikeaan), se johtui siitä, että tanskalaiset eivät saaneet ruotsalaisia kiinni torpatakseen heitä.

Jellonien peli oli toki Ukrainaa vastaan parempaa kuin tanskalaisia. Mutta huimasti parempi sen täytyy olla huomenna, kun vastassa on Ruotsi. Eilisen nähtyäni on myönnettävä, että tulisieluisella jellonauskovaisella on tällä hetkellä pelko perseessä.

Muuten olen sitä mieltä, että on suorastaan skandaali, että YLE näyttää osan matseista vain digikanavalla. Tämäkin on yksi tapa lyödä köyhiä kyykkyyn. Tiettävästi lupamaksu on sama riippumatta siitä, onko tuvassa analoginen vai digitaalinen vastaanotin!



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries