Kevään merkkejä

Comments: 0    

Tämä talvi ei helpolla väisty, mutta kylmistä ilmoista huolimatta on sentään pari keväänkuuluttajaa havaittavissa. Se pakollinen vappumelukin oli ja meni kuten on ollut ja mennyt joka vuosi tähänkin saakka. Itse olen tosin sitä pyrkinyt välttämään.

Vappuyönä kävelin ihan selvin päin Kontulasta Myllypuroon, ja ihmettelin kuten monta kertaa ennenkin, eivätkö suomalaiset osaa ryypätä muuten kuin laumassa. Juhannuksena, uutena vuotena, vappuna ja muina ns suurpyhinä on ihan pakko vetää lärvit, koska niin on tapana. Ammattilaiset ja todelliset asianharrastajathan ryyppäävät silloin, kun on jano.

Jääkiekon MM-kisat ovat takuuvarma kevään merkki. Silloin, kun olin vielä pikkupoika, lätkää pidettiin talviurheiluna. Nykyisin se on lähes vuodenajoista riippumatonta viihdettä. Mukavaa katsoa, mutta ei siinä enää taida olla sen enempää talvea kuin urheiluakaan.

Wienin kisoista voisi huoletta passittaa puolet joukkueista alempiin sarjoihin ja aloittaa ne ensi viikon tosipelit jo nyt. Näistä ensimmäisen kierroksen ja välisarjankin peleistä suurin osa on ennalta selvää pakkopullaa. Ymmärrän kyllä, että raha tulee Keski-Euroopasta, jossa on tärkeämpää nähdä oma joukkue A-sarjassa kuin hyviä matseja.

Juhan kanssa on tullut tavaksi runomuotoisten lätkäherjojen julkaiseminen MM-aikoihin. Tällä kertaa tein herjasivun tänne upouuteen portaaliini. Saas nähdä saako Juha herjansa nikottelematta julkaistuksi!



Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Click here to log in to comment

Enter comment:

   

Back to entries