About This Blog

Nähtyä, kuultua ja koettua Helsingin kaupungin luottamushenkilön vinkkelistä

Blog-List
Search
 
RSS-Feed
  For all categories
  For this category only

21Publish - Cooperative Publishing

Blogilistalla Helenakin

Comments: 0    

Hesarin Kuukausiliitteen blogijuttu sai minuun uutta virtaa ja liikettä. Klikkasin Helenan nettipäiväkirjan listalle. Blogin kirjoittamisen aloitin jo reippaasti toista vuotta sitten ennen kuntavaaleja, mutta nyt vasta lista tuli tietooni. Mielenkiintoinen lista, ihan totta. Luin ensimmäiseksi Menopaussia, mutta ei se vastannut nimeensä syntyneitä odotuksia. Seuraava oli Maalainen, ja se tuntuikin jo heti kättelyssä läheiseltä.

Nordean huijausviesti tuli minullekin eilen aamulla. Ihmetellä täytyy mistä Kaukoidässä tiedetään Nordeassa pankkitilin omaavien sähköpostiosoitteet. Minulla ei edes ole Solo-tunnuksia, joten siinä mielessä lähetys oli harhalaukaus. Voin kuvitella, että Nordeassa turvallisuus- ja atkosastoilla tehdään pitkää päivää. Tsemppiä sinne kovasti, toivottaa ex-säästöpankkilainen.

Meillä oli kaupungissa pihatalkoot lauantaina, jossa siivottiin kellaritilat ja pyörävarastot. Minä en näihin kisoihin päässyt kun siivosin myrskyvahinkoja Hirvensalmen pihassa. Kotiin tuli viikolla tiedote, jossa kehotettiin merkkaamaan polkupyörät ja lastenvaunut nimellä ja asunnon numerolla. Nimeämättömät tavarat uhattiin myydä huutokaupalla muille talon asukkaille. Tietysti tehtiin työtä käskettyä, ja panin poikani merkkaamaan pyörän; lastenvaunuaja meillä ei ole; niistä ajoista on hurahtanut melkein puolivuosisataa. Soitin kuitenkin talohallituksen puheenjohtajalle huoleni huutokaupasta. Olen niin vanha, että kokemus on karttunut tälläkin saralla. Varastoihin jäänyt nimeämätön tavara ei ole huutokaupattavissa kenellekään. Se on löytötavarana toimitettava poliisille. Muutoin voi tulla isot haloot.

Back to entries      Comment on this entry



Comment on this entry

Registered users may login here

Name:

E-Mail:

Homepage:



Security code (as shown above):

Enter comment:

   

Back to entries